..

..

maanantai 11. elokuuta 2014

Kohta mennään!

Moikka moi!

                   Jotain turhaa lätinää
Pitkän pohdinnan jälkeen totean että blogin alottaminen on vaikeaa!
Pohdin pitkään ja hartaasti miten tämän alottaisi mutta aivot iski vaan tyhjää (mahtaa johtua näistä helteistä :D).

Mutta itse asiaan. Lähden Amerikkaan, tarkemmin sanottuna Chesterfieldiin, työssäoppimaan 10 viikkoa. Vielä ei ole jännittänyt, mutta eiköhän sillähin suunnalla ole jotain elon merkkejä havaittavissa viimestään kun lentokoneeseen astun.

Ennakkoluuloja paikasta ei ole, että ihan avoimin mielin matkaan lähdetään ja otetaan vastaan kaikki mitä reissussa tulee, niin hyvässä kuin pahassakin.

                 Itse reissu
Näin elikkäs tarkoituksena on nousta aamulla Helsinki-Vantaalta koneeseen jolla pääsen Heathrown kentälle josta on sitten jatkolento Newarkin kentälle. 
Eli matka alkaa 12.8. ja Suomeen olisi tarkoitus tulla sitten 26.10. Olen koko TO-jakson siellä ja kotosalla en käy välissä olenkaan. Onneki kerkesi ennen reissua nähdä ihmisiä niin ehkä ei niin paha lähteäkkään. Ja onneksi on tämä nykyajan tekniikan ihmeellinen maailma niin voi ihan kasvotustenki jutskailla.


Joo mutta nyt en lätise tämän enempää turhuuksia vaan alan henkisesti valmistautumaan reissuun. Kirjoitan seuraavan kerran kun olen perillä ja saan jotain jutun juurta kasaan.

                                                   Näin vähällä aattelin selvitä :D

1 kommentti:

  1. UUUU siistiä! Lähteekö ketää muita minnekää ulkomaille? ^^

    VastaaPoista