..

..

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Voihan villi länsi

Heipparallaa.

Otsikkohan ei liity mitenkään koko tekstiin, piti vaan keksiä jotain muka nasevaa :D

Elikkäs kaiken järjen mukaan, mitä omistan, oon ollu täällä nyt kaks viikkoa ja aika on menny niin pikaseen että tuntuu kuin olisin vasta pari päivää sitten tullu.
Ensimmäiset kaks viikko vietin Sonjan luona josta jo kerroinki aiemmin. Toissapäivänä siirryin Liisan luokse ja nyt on pari päivää kateltu miltä tuntuu olla Winnersillä. Ja mukavaahan se on tietenki!
Sonjan luona ollessa opetettiin erästä varsaa nimeltään Lilysgonecheating, tutummin pikku Lily tai Scandal.
Tamma on syntyny 2013.  Se on tosi fiksu ja nopea oppimaan.
Tossa kuvassa on että  mitä, millon ja kuinka kauan sen kanssa on tehty ja miten on menny.
Eli sen kanssa on alotettu 9.8 juoksuttamaan liinassa. 15.8 laitettiin silat selkään. 16.8 laitettiin taas silat ja lisättiin päävehkeet. 20.8 Eräs Tim kävi kouluttamassa Scandalia juoksutuksessa lisään tänne siittä videota ja tarkempaa tietoa kun saan videon editoinin yms valmiiksi. 23.8 se juoksutettiin ja ajettiin eka kerran takaa.
24.-25.8 se ajettiin takaa. Ja 26.8 Käytiin Liisan kanssa hakemassa se Winnersille jossa se on nyt mun passina. Se kotiutu tosi hyvin, melkein heti ku pääs karsinaan se oli vaan ihan relax ja alko syömään. Tänään pihalla ollessa oli kaikki niin uutta sille ja se tutkaili kuka, missä, millon ja mitä ja hetken päästä se rauottu taas syömään.. Ajettiin tänään se takaa ja se oli tosi hyvä ja rohkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti