..

..

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Jeee ääkköset toimiii!

TERPPA!

Sainmunomankoneentakasijaoonihanrakastunusiihenuudelleen<3
Helpottaa hieman kirjottamita ku on tottunu tähän suomalaiseen näppäimistöön ja kabum yritäppä käyttää jotahi omppu konettä jossa kaikki on ihan nurin kurin. Ei silti iso kiitos Liisalle että sain lainata konetta. 

Taas on ollu häppeninkiä joka lähtöön ja on unohtunu kirjottaa. Aina tulee aateltua että kirjottelen sitte vähä pitemmän jutun mut on sitte unohtunu.
Arvatkaapa mitä nää on :D

Mutta jepulis kaiki on menny hyvin ja tekemistä on riittäny. Liisa lähti tostaina Appon kanssa Indianaan ja mä jäin huolehtimaan lopuista hevosista farmille. Ihan ypöyksin en kuitenkaan ollut vaan tukena ja turvana oli Silvia joka työskentelee samassa tallissa. Lähtiessä Liisa kerto mitä pitää tehä ja ketä ajaa.

Dream menossa perähevoseksi toisen treenarin matkaan
Aluksi vähän jännitti mutta ihan turhaan. Selvisin hevosten ajosta ja hoidosta. Ainut vaan että unohin laittaa Patrin matkaan sankon, kun se kilpaili perjantaina.. Hupsiii..

Sonja nappas mut farmilta perjantaina ja menin heille vierailemaan ja trimmailee hevosten jalkoja. Kävin myös extemporena ratsastamassa yhtä peitsaria mitä oon aiemminki ratsastanu.

Hal
Trimmasin pari hevosta ja parilta revin kengät pois. Ja note to myself vois opetella tekemään hommat niin ettei oo kädet sen näköset ku ois niitä kengittäny.. -.-
Sama jättää nahkat väliin..
Samalla oli puhetta että Sonjan mies Jeff tarttis apua heinäpellolla ja työtehtävää kuulematta tarjouduin avuksi. Paljastu että pääsen opettelemaan paalaamista. Jeff neuvoi miten tehään ja mitä ja opin aika nopeesti millo piti lisätä vauhtia ja hiljentää jne. Oli ihan hauskaa ja iltapäivä meni tosi nopeesti traktorilla bilistellessä :D
Tämmöset näkymät oli ratin takana

näppärä vehe

vasemman puolesella pömpelillä säädettiin citric acid määrää ja oikean puolenen kertoo miten kosteeta heinä on

Tuommosella sitä tuli ajeltua iltapäivä


Tänään olin muka reipas farmilla ja putsasin kaikkien varusteet ja pesin vähän pyykkiäki. Sunnuntai on siis semmonen ns. vapaa päivä ettei tallissa tehä kuin pakolliset hommat. Nyt siis istun konella ja oon kirjottelen tätä tekstiä ja mietiskelen seuraavaa liikettä.
 Seuraavan kerran kirjottelen varmaan keskiviikkona tai torstaina koska... ENPÄS KERROKKAAN :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti