..

..

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Joopasen joo ja jetsulleen

Heippatirallaa!

Laiskottaa ja hieman turhauttaa kun tekniikka on tänään mua vastaan..

Mutta itse asiaan. Täällä pitää suorittaa erikseen koelähtö monteen(vaikka oliski juossu kuinka paljo kilpaa), ja monte on täällä ihan lapsen kengissä. Siis lähtöjä on todella harvakseltaan ja palkinnot huonot. Montelähtöjä ei voi pelata joten suosio on jäänyt kärrylähtöjen jalkoihin ja pahasti. Asiaahan voisi yrittää muuttaa mutta silloin pitäisi muuttaa osavaltioiden lakeja ja palkata asianajajia taistelemaan tästä ja lopputulos voisi olla edelleen sama kuin mikä nyt on.
Mutta tosiaanki maanantaina oltiin Patrin kanssa Gatewaylla(eräs toinen valmennuskeskus) vierailemassa juurikin tuon koelähön vuoksi. Patrin toinen omistaja Joe työskentelee siellä joten majotuttiin hänen talliin. Kuskina oli Therese Lindgren joka on kotosin Ruotsista.
(Oon törmänny täällä niin paljo ihmisiin jotka on kotosi ympäri maailmaa)

Matkana oli maili (1,6km) ja osallistujia vaan kaks
Täällä ei ole ollenkaan volttilähtöjä vaan kaikki menee auton takaa

Sitte laiskotti vähän lisää niin yritin muka hienosti väsätä videoo musiikkeineen päivineen Lilystä mutta tekniikka sotii mua vastaan.. Toisin sanoen joku nero unohti laittaa läppärin johon seinään ja melkein valmis video hävis.. Mutta tässä pikaseen kyhätty korvaava todistusaineisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti